State of the art Pilotenschool

EuroPilot Center is een top-notch Pilotenschool in Antwerpen met gloednieuwe faciliteiten, 2 full-motion C172SP/G1000 simulators, 1 Type Specific Diamond DA42 simulator, 1 I-JET simulator en een uitgebreide glass cockpit vloot aan vliegtuigen. 

Onze campus in Antwerpen staat garant voor een optimale interactie tussen studenten en instructeurs die werken volgens onze kernwaarden. Persoonlijk, betrokken en digitaal. Onze cursusmateriaal is continu up-to-date en elektronisch beschikbaar via iBooks en Video Streaming Apps.

Een leeromgeving waar studenten zich meteen thuis voelen.

Onze troeven

State of the art

Nieuwe faciliteiten met de meest moderne technologie en uitgebreide vloot.

Focus on you

Persoonlijke maandplanning in functie van jouw beschikbaarheid.

Full-motion sim

Integratie van realistische, bewegende (full-motion) simulators.

Air traffic control

Training op de luchthaven van Antwerpen met professionele verkeersleiding.

24/7 available

Training beschikbaar 7 op 7. Oefen zelfstandig op alle simulators, 24 op 24.

Your team

Enthousiast en gepassioneerd team van fulltime en ervaren instructeurs. Persoonlijke carrièrecoaching.

Studentenleven Antwerpen

De EuroPilot Center campus is gelegen op de luchthaven van Antwerpen en is ook bereikbaar met het openbaar vervoer (Station Mortsel en Berchem).

Steeds meer voltijdse Airline Career Program© studenten verkiezen om op kot te gaan in Antwerpen. Hierdoor vermijden ze een dagelijkse commute en winnen ze extra tijd om te studeren. Daarnaast kunnen de studenten ook na de lesuren terecht op de campus om samen te oefenen op de full-motion simulators. Hierdoor zijn ze committed en behalen ze uitmuntende resultaten. 

Geregeld (pre-COVID) organiseert EPC evenementen, zoals bijvoorbeeld de Donut Friday, een bioscoop-avond of een bezoek aan Skeyes etc. 

Alle EPC studenten vormen een hecht team en werken samen met hun Aviation Coaches, Flight en Ground Instructors naar hun ultieme doelstelling toe: lijnpiloot worden.

Opleidingen Antwerpen

Op onze Campus te Antwerpen kan je terecht voor alle EASA opleidingen. 

Hiernaast kan je een overzicht terugvinden van de verschillende programma's.